Populaire berichten

vrijdag 12 november 2010

Voetbalhumor

Net zoals in de vorige blog, dat gaat over persoonlijkheden op het veld, gaat wet weer eens over voetbal. Want voetbal is het mooiste wat er is. Voetbal lijkt een televisiesport, 22 man die als gespierde sportmachines doelpunten proberen te maken. Maar dat zit toch weer een beetje anders.
Voetballers kunnen ook lachen! Niet gedacht zeker?

Neem nou Thierry Henry (FC Barcelona), met die man kan je lachen op en buiten het veld. Daar kan Gatusso nog een voorbeeld aan nemen. Het schijnt een vreselijke man te zijn. Dus daar geen aandacht voor.
Maar je ziet wel eens een voetballer lachen met de scheidsrechter (puur om hem te vriend te houden?). Dat is toch prachtig, je ziet oppeens een lach op het gezicht, ook als het niet goed gaat.

Je hebt ook humor ten koste van de tegenstander, net als Luis Suarez (seizoen 2009/2010) tegen NEC waar hij bij de aanname op een diepe paas van achter 5 keer hooghield. Dat is lachen. Gewoon een showtje opvoeren en iedereen heeft het er de hele week over!

Maar humor kan ook het lachen zijn om de speler zelf. Net zoals Lionel Messi, de beste voetballer aller tijden vind ik, hij doet dingen met het team, geweldig is die speler. De kleinste man op het veld die door een verdediging raast met 8 grote zwarte Afrikaanse importverdedigers achter zich aan. DAT is humor en een show tegelijk! Wie kan er nou het mooiste voetbal laten zien, het pupbliek vermaken, en zichzelf blijven? Lionel Messi.

13 november 2010
Published with Blogger-droid v1.6.5

2 opmerkingen:

  1. Kijk oranje eens met van Bommel die kan dr ook wat van met de scheids lachen. Maareh misschien volgende keer een filmpje van Messi erbij met wat je bedoeld?

    BeantwoordenVerwijderen